Vineri, 29/03/2024, 10:40 AM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Apple a reuşit, anul acesta, să păstreze mult mai bine secretul despre viitorul smartphone iPhone 5, după ce anul trecut terminalul a fost prezentat în premieră pe un blog de tehnologie, toate informaţiile care circulă în prezent despre terminal fiind zvonuri.

Printre zovnurile care circulă despre iPhone 5 este acela că telefonul va fi mult mai subţire şi că va avea ecranul mult mai mare. De asemenea, unii spun butonul “Home” va fi eliminat, în timp ce alţii afirmă că acesta va fi mai mare şi va fi folosit pentru a naviga mai uşor printre aplicaţii.

Camera foto de 5MP, care filmează HD, va fi înlocuită cu siguranţă cu una de 8 MP capabilă să filmeze la 1080p. iPhone 5 ar putea fi primul terminal care va avea o versiune de 64 de GB, ceea ce nu înseamnă ca Apple va renunţa la modelul de 16 GB. Înlocuirea actualului procesor este dată ca sigură de specialişti, urmând ca iPhone 5 să aibă un procesor A5, similar cu cel întâlnit pe iPad 2. < ... Detalii... »
Vizualizări: 656 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 03/08/2011 | Comentarii (1)

Noua suită permite creșterea performanței și reduce timpul de lansare al aplicațiilor

Microsoft anunță lansarea Office for Mac 2011, suită ce pune la dispoziția utilizatorilor instrumente noi și flexibile cu ajutorul cărora pot obține cele mai bune rezultate la birou, acasă sau la școală. Cea mai recentă versiune pentru Mac OS va fi disponibilă în 100 de țări din întreaga lume.

Mai mult de 1 miliard de utilizatori de PC-uri și Mac-uri folosesc Microsoft Office sau Office for Mac, acestea fiind cele mai familiare suite de productivitate din întreaga lume. Suita Office for Mac 2011 permite utilizatorilor de pe platforme diferite să colaboreze oriunde și oricând, transformându-și astfel ideile în realitate. Pachetul Office for Mac 2011 include Word, PowerPoint, Excel, Messenger și, pentru prima dată, Outlook pentru Mac.

Noul Office WebApps permite postarea, accesarea, editarea și partajarea documentelor Office de oriunde, utilizând un computer, smart ... Detalii... »
Vizualizări: 595 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 09/06/2011 | Comentarii (0)

Astazi sa anuntat lansarea noului iPad 2...

Mai subtire, mai rapid, mai usor, si la fel de eficient in materie de portabilitate.

Noul iPad 2 vine cu 2 camere video incorporate (in premiera), una frontala pentru FaceTime Chat iar una in partea posterioara, ambele FULL HD.

Procesor A5 dual-core, care ofera o mai mare viteza  de lucru plus performanta grafica sporita.

Toate acestea intr-un nou design mai compact, mai usor, si cu aceeasi durata a bateriei de 10 ore.

Mai multe detalii puteti vedea pe site-ul oficial http:///www.apple.com/ipad/features/
http:/ ... Detalii... »
Vizualizări: 2599 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 03/03/2011 | Comentarii (0)

Ce este Ar.Drone?

Primul quadricopter (elicopter cu 4 elici), ce se controlează cu ajutorul unui iPhone, iPad sau iPod. Zvonurile spun că și cu alte smart-phone-uri poate fi comandat, însă până când se anunță oficial, nu garantăm. Dotat cu 2 camere de luat vederi: frontală și una orientată în jos, iți permite să vezi pe ecranul iPhone-ului ceea ce filmează camerele.

... Detalii... »

Vizualizări: 2635 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 03/03/2011 | Comentarii (0)

S-au intamplat recent, atat de recent, incat opinia publica mondiala le-a uitat intr-un elan aproape inconstient...

Au fost ascunse, musamalizate si rapid ingropate, parca la ordin...
Presa globala nu le-a acordat importanta cuvenita, desi evenimentele de mai jos vor influenta in mod sigur viitorul. Dincolo de presupuneri, analize si comentarii, faptele petrecute fara stirea celor multi spun multe despre deriva in care continua sa rataceasca lumea in care traim.
Vizualizări: 2581 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 10/12/2010 | Comentarii (0)

EVZ a stat de vorbă cu câţiva hackeri români, despre operaţiunile WikiLeaks şi atacul informatic lansat imediat asupra site-ului. "I-am ajuta doar dacă nu ne-am pune libertatea în pericol", spun, sub anonimat, unii dintre ei.
 
 
În spatele fenomenului global declanşat de telegramele diplomatice publicate de site-ulWikiLeaks, a început un adevărat război al lumii virtuale. Prompţi, o serie de hackeri nemulţumiţi de aflarea datelor de pe WikiLeaks - a căror identitate sau eventuale legături cu guvernele afectate încă nu se cunoaşte - au lansat un adevărat asediu asupra site-ului.
 
 
WikiLeaks a fost nevoit să se mute pe un alt server, domeniul iniţial fiind acum o pagină care nu poate fi accesată. Pe site scrie acum mare "Keep us strong!" – "Păstrează-ne puternici!", lângă poza fantomatică a co-fondatorului Julian Assange. Iar într-o postare, aflată dedesubt, scrie, cu litere de-o şchioapă: "Din ... Detalii... »
Vizualizări: 2575 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 10/12/2010 | Comentarii (0)

Într-o discuţie cu EVZ, hackerii care spun că au atacat ieri site-urile companiilor Visa şi Mastercard, drept răzbunare după ce acestea au suspendat plăţile donatorilor către WikiLeaks, explică argumentele acestui "război informaţional".



Site-ul companiei Mastercard a devenit indisponibil încă de ieri-dimineaţă în urma unui atac de tip DDOS (Distributed Denial of Services), revendicat de un grup de hackeri autointitulat Anonymous, care a precizat pentru EVZ că luptă "pentru a ţine organizaţia WikiLeaks activă". Atacul hackerilor a avut un motiv precis: pedepsirea Mastercard, care a decis marţi, alături de Visa Europe, invocând posibile probleme de legalitate, să suspende plăţile făcute de către donatorii din întreaga lume către site-ul WikiLeaks. Acesta publică de mai bine de o săptămână telegramele secrete ale diplomaţiei americane, spre nemulţumirea Washingtonului şi a altor guverne. Mastercard insista ieri că problemele site-ului nu afecta ... Detalii... »
Vizualizări: 2545 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 10/12/2010 | Comentarii (0)

Atacurile lansate de hackeri împotriva site-urilor ostile WikiLeaks nu se opresc, a promis astăzi un purtător de cuvânt al grupului piraţilor informatici "Anonymous", scrie AFP.
"Campania nu s-a terminat. Sunt tot mai mulţi oameni care ni s-au alăturat ca să ne ajute", a declarat la BBC Radio reprezentantul "Anonymous" ce s-a prezentat "Coldblood" (Sânge rece). Acesta a explicat că sunt multe persoane care descarcă programul botnet, care face posibilă lansarea, simultan, de la mii de calculatoare atacuri informatice împotriva unui site, care nu va mai putea să fie astfel accesat. Ieri, grupul "Anonymous" a început un vast atac cibernetic coordonat împotriva site-urilor care au privat WikiLeaks de serviciile lor financiare. Libertate pe Internet După Visa, Mastercard, siteul guvernului suedez a fost de asemenea inaccesibil, potrivit presei. Şi site-ul fostei candidate la preşedinţia SUA, Sarah Palin, a fost vizat. Palin declarase că Assange are "mâini ... Detalii... »

Vizualizări: 2538 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 10/12/2010 | Comentarii (0)

Înaltul comisar ONU pentru drepturile omului, Navi Pillay, şi-a exprimat astăzi îngrijorarea faţă de presiunile exercitate asupra companiilor care oferă diferite servicii site-ului WikiLeaks, scrie France Presse.
"Sunt preocupată de informaţiile privind presunile făcute asupra unor companii private, printre care bănci, diferite instituţii financiare care emit carduri bancare, precum şi site-uri specializate, pentru a-şi închide liniile de credit destinate donaţiilor către WikiLeaks", a declarat aceasta. Mai multe companii, precum Visa, Mastercard sau site-ul Postfinance.ch şi-au suspendat recent serviciile financiare destinate WikiLeaks. Astfel de măsuri pot fi interpretate ca încercări de cenzurare de informaţii şi ar putea fi traduse drept încălcări ale libertăţii de exprimare, a adăugat oficialul Naţiunilor Unite. "Dacă WikiLeaks a comis acte percepute ca fiind ilegale, atunci acestea ar trebui tratate în baza legilor şi nu prin intermediul presiunil ... Detalii... »
Vizualizări: 2550 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 10/12/2010 | Comentarii (0)

Războiul virtual din jurul WikiLeaks continuă. Grupul de hackeri autointitulat Anonymous a anunţat în urmă cu câteva ore pe contul de Twitter că se pregăteşte să lanseze un atac asupra site-ului Amazon. Fără succes. Ulterior, ei au renunţat la această ţintă şi şi-au reluat atacurile asupra unei ţinte mai vechi, site-ul PayPal. Potrivit De Telegraaf, poliţia olandeză a reţinut deja un tânăr de 16 ani suspectat că ar fi implicat în atacurile asupra Visa şi Mastercard.
Atacurile asupra Amazon şi PayPal au acelaşi motiv, ambele companii au refuzat să lucreze cu WikiLeaks, site-ul care publică de aproape două săptămâni depeșele secrete ale diplomației americane. În vreme ce Amazon a expulzat WikiLeaks de pe serverele sale, PayPal a suspendat contul prin care donatorii puteau trimite bani pentru susţinerea site-ului lui Julian Assange. "Noi luptăm pentru a ţine organizaţia WikiLeaks activă pentru a dezvălui secretele guvernului", declara ieri, unul dintre mem ... Detalii... »
Vizualizări: 2531 | Adăugat de: RadicalHacker | Data: 10/12/2010 | Comentarii (0)

1 2 3 4 »
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share