Marti, 23/04/2024, 2:46 PM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2011 » August » 3 » Noutăţi despre iPhone 5, cel mai aşteptat smartphone de la Apple
0:18 AM
Noutăţi despre iPhone 5, cel mai aşteptat smartphone de la Apple
Apple a reuşit, anul acesta, să păstreze mult mai bine secretul despre viitorul smartphone iPhone 5, după ce anul trecut terminalul a fost prezentat în premieră pe un blog de tehnologie, toate informaţiile care circulă în prezent despre terminal fiind zvonuri.

Printre zovnurile care circulă despre iPhone 5 este acela că telefonul va fi mult mai subţire şi că va avea ecranul mult mai mare. De asemenea, unii spun butonul “Home” va fi eliminat, în timp ce alţii afirmă că acesta va fi mai mare şi va fi folosit pentru a naviga mai uşor printre aplicaţii.

Camera foto de 5MP, care filmează HD, va fi înlocuită cu siguranţă cu una de 8 MP capabilă să filmeze la 1080p. iPhone 5 ar putea fi primul terminal care va avea o versiune de 64 de GB, ceea ce nu înseamnă ca Apple va renunţa la modelul de 16 GB. Înlocuirea actualului procesor este dată ca sigură de specialişti, urmând ca iPhone 5 să aibă un procesor A5, similar cu cel întâlnit pe iPad 2.

iPhone 5 nu va mai avea probleme cu antena. Acesta va avea un design deosebit, iar semnalul nu se va pierde deoarce utilizatorii ţin telefonul într-un anumit mod.

În ceea ce priveşte data de lansare, în prezent, unii spun că iPhone 5 va fi disponibil luna viitoare, iar site-ul allthingsd.com scrie că acesta va fi lansat în octombrie. iPhone 5 va fi disponibil mai întâi în SUA şi ulterior va fi lansat pe pieţele din Marea Britanie, Franţa, Germania şi Japonia.

iPhone 6 , în prima parte a anului viitor

Deşi iPhone 5 nu a fost lansat încă, pe piaţă se vorbeşte deja de iPhone 6. Data de lansarea a acestui terminal este prima parte a anului 2012. Analistul Ming-Chi Kuo de la firma Concord Securities pretinde că a şasea generaţie iPhone va fi redesenată de la zero şi va fi introdusă în prima parte a anului viitor. Există chiar afirmaţii ca viitorul iPhone din 2012 va avea şi o metoda nouă de reîncărcare.
Vizualizări: 659 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 V  
0
Alo! Mai Suntem Si Noi Prin Tara - e01s01 - Salvati Internetul Stop ACTA Romania
https://www.youtube.com/watch?v=jomdhu5f9vk

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share