Duminica, 28/04/2024, 0:08 AM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » Kaspersky Lab lansează primul magazin online pe Facebook din România
3:05 AM
Kaspersky Lab lansează primul magazin online pe Facebook din România

Kaspersky Lab România îşi lansează astăzi magazinul online pe Facebook, unde utilizatorii individuali pot cumpăra soluţiile de securitate Kaspersky Lab fără să părăsească această platformă. Anunţul oficial al lansării va fi făcut de către Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria, în cadrul evenimentului NetCamp 2010.

„Facebook este reţeaua socială a momentului, de aceea am considerat oportună lansarea unui magazin online pe această platformă atât de populară şi printre utilizatorii din România”, spune Teodor Cimpoeşu. „Vrem să fim acolo unde sunt şi clienţii noştri, vrem să discutăm cu ei şi să-i încurajăm să ne trimită feedback în timp real despre produsele noastre”, completează Cimpoeşu.

Lansarea Kaspersky Lab fShop vine la mai puţin de un an de la lansarea paginii de Facebook a Kaspersky Lab România http://www.facebook.com/KasperskyRO, care a reuşit să atingă peste 1000 de fani. Periodic, Kaspersky Lab România organizează concursuri pe această pagină, publică cele mai noi ştiri din domeniul securităţii IT, sfaturi pentru o viaţă digitală mai sigură şi stă de vorbă cu utilizatorii.

Produsele care se regăsesc în magazinul online de pe Facebook sunt Kaspersky PURE, Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky Anti-Virus 2011, precum şi Kaspersky Mobile Security. Mai mult decât atât, suitele de securitate din generaţia 2011 şi Kaspersky PURE au un preţ special până la 31 decembrie 2010, ca parte a campaniei „Tu meriţi cea mai bună protecţie. Noi ţi-o oferim la cel mai bun preţ”, derulate în perioada sărbătorilor de iarnă.

Magazinul online fShop poate fi accesat din pagina de Facebook Kaspersky Lab, la http://www.facebook.com/KasperskyRO.

Vizualizări: 495 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share