Duminica, 28/04/2024, 1:41 AM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » BlackBerry Empathy – telefonul care identifica trairile emotionale ale utilizatorului
3:43 AM
BlackBerry Empathy – telefonul care identifica trairile emotionale ale utilizatorului

Daca va asteptati ca cei de la RIM sa lanseze succesorul lui BlackBerry 7100, ei bine, se pare ca mai aveti de asteptat.

Iata ca un telefon marca BlackBerry se arata totusi la orizont. Este vorba despre Empathy, rezultatul unui proiect finantat de RIM la Art Center College of Design, care se remarca prin abilitatea de a detecta emotiile utilizatorilor sai sau ale contactelor acestora.

Nu este foarte clar cum reuseste sa faca acest lucru, dar un element crucial pare a fi inelul de feedback biometric, care comunica starile emotionale telefonului.

Furia sau bucuria sunt apoi afisate pe o harta sociala-inelele colorate indica actualele si precedentele starii emotionale ale contactelor – care este prezenta pe un touchscreen intreg, ecran ce poate deveni transparent cand telefonul nu este folosit.

Nu suntem foarte convinsi ca RIM va introduce dispozitivul in linia de productie, dar ideea unui telefon care poate sa te avertizeze cand furia interlocutorului a atins cote maxime ar putea strange destul de multi adepti.

Vizualizări: 2475 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share