Marti, 16/04/2024, 3:25 PM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » Razboiul Tablet PC-urilor cu Windows 7
3:44 AM
Razboiul Tablet PC-urilor cu Windows 7

Unele au fost lansate, altele urmează să ajungă pe piaţă abia anul viitor, în primele luni.

Deşi nu sunt la fel de cunoscute ca primele gadgeturi de acest gen care au intrat în piaţa mondială, producătorii lor sunt hotărâţi să profite de noul trend care ia faţa laptopurilor. La începutul lor, o bună parte din tablet PC-uri foloseau drept sistem de operare Androidul, acum se pare că Windows 7 câştigă tot mai mult teren pe segmentul MID. Utilitatea lor este considerată a fi mult mai crescută având în vedere că majoritatea programelor folosite de utilizatorii hi-tech sunt compatibile cu programul Microsoft.

Preţurile sunt ceva mai crescute decât ale celor care au apărut prima oară. Spre exemplu, dacă iPad-ul costă până la 800 de dolari cea mai scumpă variantă, tablet PC-urile ajung şi la preţuri de trei ori mai mari. Evident, diferenţele dintre ele şi iPad sunt considerabile, începând chiar de la capacitatea de stocare şi până la puterea procesorului.  Este considerat o replică a iPadului, dar mult mai puternică.

FUJITSU
Un gadget cu stil din gama Stylistic

Acum două luni şi Fujitsu a anunţat oficial lansarea unui tablet PC din seria Stylistic, este vorba despre ST6012. Gadget-ul funcţionează cu un procesor Intel Core 2 Duo de 1.4 GHz. Dacă până acum s-a considerat că un gadget din această categorie este destul de mare la 10.1 inchi, acesta are un ecran WVGA cu touchscreen de mărime de 12.1 inchi (aproximativ 35 cm). În plus, vine şi cu o cameră de 1.3 MP în spatele unităţii.

Vizualizări: 2533 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share