Marti, 23/04/2024, 10:12 PM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » PlayStation Phone zarit in Grecia
3:39 AM
PlayStation Phone zarit in Grecia

La sfarsitul lunii octombrie, apareau pe Internet o serie de imagini cu un presupus telefon PlayStation.

O saptamana mai tarziu, Sony confirma oficial existenta dispozitivului, pentru ca in decembrie sa mai indulceasca putin gustul amar al celor sase ani de asteptari si "sa scape” pe Internet un clip video care sa demonstreze ca nu mai e mult pana la intrarea in linia de productie.

Filmuletul (incetosat, desigur), prezinta un device care se crede a fi un telefon PSP. Potrivit site-ului care l-a incarcat, telefonul de gaming ar putea fi poreclit "Z1” si ar putea rula pe Android 2.3, Gingerbread.

Alte informatii se refera la un posibil ecran touchscreen de 4 inci, o camera foto de 8 megapixeli cu flash LED si conectarea directa cu un magazin de aplicatii.

Alta dovada a faptului ca telefonul PSP ar putea ajunge curand pe rafturile magazinelor o reprezinta o invitatie recent descoperita, care face referire la un eveniment ce ar putea avea loc pe 9 decembrie in Franta. Legatura cu PSP pare sa vina din faptul ca simbolurile de pe invitatie seamana cu butoanele PlayStation.00 de ori mai rapid decat cea mai "vitezomana” masinarie din ziua de azi.

Vizualizări: 525 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share