Vineri, 19/04/2024, 2:13 PM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2011 » Iunie » 9 » Microsoft lansează Office for Mac 2011
1:28 PM
Microsoft lansează Office for Mac 2011
Noua suită permite creșterea performanței și reduce timpul de lansare al aplicațiilor

Microsoft anunță lansarea Office for Mac 2011, suită ce pune la dispoziția utilizatorilor instrumente noi și flexibile cu ajutorul cărora pot obține cele mai bune rezultate la birou, acasă sau la școală. Cea mai recentă versiune pentru Mac OS va fi disponibilă în 100 de țări din întreaga lume.

Mai mult de 1 miliard de utilizatori de PC-uri și Mac-uri folosesc Microsoft Office sau Office for Mac, acestea fiind cele mai familiare suite de productivitate din întreaga lume. Suita Office for Mac 2011 permite utilizatorilor de pe platforme diferite să colaboreze oriunde și oricând, transformându-și astfel ideile în realitate. Pachetul Office for Mac 2011 include Word, PowerPoint, Excel, Messenger și, pentru prima dată, Outlook pentru Mac.

Noul Office WebApps permite postarea, accesarea, editarea și partajarea documentelor Office de oriunde, utilizând un computer, smartphone sau browser, precum și editarea unui document de către mai mulți utilizatori aflați în locații diferite. De asemenea, cu ajutorul Messenger pentru Mac 8, utilizatorii pot să comunice în timp real, având la îndemână suport audio și video.

Ca și în cazul variantelor precedente, feedback-ul utilizatorilor a fost extrem de important în procesul de dezvoltare a acestui produs. Printre cele mai importante beneficii ale suitei Office 2011 se numără:
- Accesul la documente indiferent de locație: suita Office for Mac 2011 integrează aplicațiile de tip cloud ale Microsoft – Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint și Microsoft Office Web Apps, și permite utilizatorilor să lucreze după un program flexibil, de oriunde doresc, fie că vizualizează documentele de pe PC sau Mac;
- Lucrul în echipă, la birou sau de oriunde: utilizatorii au la îndemână uneltele de productivitate de care au nevoie pentru a lucra în echipă, folosindu-se de aceleași documente și fără riscul de a pierde modificarile sau actualizările celorlalți membri ai echipei; noile opțiuni de co-editare permit modificarea simultană a documentelor Word sau PowerPoint din diverse locații;
- Productivitate personală ridicată în crearea documentelor cu aspect profesional: suita oferă aplicații îmbunătățite ce permit utilizatorilor să creeze mult mai ușor documente cu aspect profesional, fie ele slide-uri PowerPoint sau pagini Word. Suita oferă noi instrumente precum Dynamic Recorder în PowerPoint și Word Publishing Layout.

Cătălin Diț, Entertainment & Devices Lead, Microsoft România: „Mai mult decât oricând, Office for Mac 2011 include aplicațiile familiare ale Microsoft Office ce funcționează perfect pe Mac-uri. Compatibilitatea între Mac-uri și PC-uri permite utilizatorilor să aibă întotdeauna la dispoziție instrumente și aplicații profesionale potrivite pentru a crea și partaja informații cu oricine, oriunde.”

Zsolt Kadar, Marketing Manager, Apcom România: „Microsoft este unul dintre cei mai vechi și imhttp://www.microsoft.com/mac. portanți dezvoltatori de software pentru Mac. Office for Mac 2011 este opțiunea ideală pentru utilizatorii care își doresc stabilitatea, siguranța sistemului de operare Mac OS X și sunt obișnuiți să utilizeze calcul tabelar în Excel sau procesare text în Word. Noua versiune este, într-adevăr, remarcabilă și suntem încrezători că va fi apreciată de utilizatorii Apple din România.”

Pe piața din România suita va fi disponibilă în două ediții retail – Office for Mac Home and Student 2011 și Office for Mac Home and Business 2011.Pentru orice variantă Office for Mac 2011 achiziționată în perioada 1-15 noiembrie, utilizatorii primesc cadou un Mouse Arc de la Microsoft.

Despre Microsoft
Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial în software, servicii și soluții, care ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.
Misiunea Microsoft România este creșterea satisfacției partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporației.

Despre Apcom România, distribuitor autorizat pentru produsele Apple
Apcom Group a fost fondat în 1987 și relansat în primăvara anului 2009, având ca scop distribuția IT&C în regiune. Sediul companiei și centrul de distribuție se află în Budapesta, Ungaria. Apcom distribuie produse Apple și complementare produselor Apple în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, România, Slovacia, Slovenia și Serbia. În acelaşi timp, Apcom Romania este şi distribuitor autorizat al produselor Adobe în România.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.apcom.ro.
Vizualizări: 597 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share