Joi, 25/04/2024, 2:51 AM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » Marile televiziuni americane nu se lasă înghiţite de monstrul Google TV
3:28 AM
Marile televiziuni americane nu se lasă înghiţite de monstrul Google TV

O parte dintre cele mai mari televiziuni din Statele Unite, ABC, CBS şi NBC, ţin blocat accesul dispozitivelor Google TV la conţinutul lor.

Motivul refuzului e unul cât se poate de simplu: publicitatea pe internet e mult mai ieftină. Cu toate aceste piedici, analiştii cred că, în cele din urmă, televiziunile vor ceda, iar acest lucru se va întâmpla de la sine pentru că sistemul care încorporează internetul în televizor va deveni extrem de popular în următorii ani.

Această afirmaţie este întărită şi de faptul că în ultima perioadă tot mai multe companii mari de electronice s-au arătat interesate să producă dispozitivele Google TV.

Net pe televizor peste un an 
La noi încă nu s-a vorbit concret despre implementarea proiectului americanilor, dar cei de la Sony au spus că sunt pregătiţi să aducă şi în România Google TV. Asta ar însemna să mai aşteptăm aproximativ un an.

Cât de bine ar funcţiona Google TV la noi? Specialiştii în IT spun că n-ar fi nicio problemă. "Dacă e vorba de streaming, ţine în primul rând de serverele site-ului televiziunii. Acestea trebuie să fie puternice, să susţină cât mai mulţi utilizatori care accesează conţinutul. În al doilea rând, ţine de conexiunea utilizatorului la internet, de viteză. Aici nu am avea probleme, viteza internetului e destul mare, suntem printre primii în Europa la acest capitol”, a explicat Andrei Floareş, specialist IT la firma M All Net.

De anul viitor, concurenţa ar putea creşte. Pe lângă Google TV şi Apple TV, un alt gigant, Microsoft, vrea să intre pe piaţă cu o ofertă de televiziune prin internet prin intermediul Xbox 360, o consolă de jocuri.

Vizualizări: 521 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share