Marti, 16/04/2024, 6:56 AM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » Legi mai aspre pentru Internet
3:30 AM
Legi mai aspre pentru Internet

Guvernul de la Berlin doreste sporirea securitatii datelor personale ale utilizatorilor Internetului. Ministrul Federal de Interne, Thomas de Maiziere, a prezentat un proiect de lege, care va intra in vigoare anul viitor si prin care se urmareste respectarea unor reguli concrete de catre provideri.
Protejarea pe internet a drepturilor utilizatorilor si a datelor lor personale trebuie sa fie la fel de clara ca si offline, ca in viata reala, a declarat la Berlin Ministrul Federal de Interne, Thomas de Maiziere. Acesta a prezentat un proiect de lege, care va trasa linii clare in cazul publicarii anumitor informatii. Legea va intra in vigoare la jumatatea anului viitor, informeaza Deutsche Welle.

"Atunci cand mediile pun la dispozitie date personale, care sunt folosite, salvate si transmise mai departe in scopuri economice, vorbim despre o incalcare grava a dreptului la confidentialitate”, a precizat ministrul de Maiziere. "In special daca ele ofera informatii detaliate despre personalitatea, sau locul unde se afla utilizatorul si daca il descriu, sau dau detalii distructive despre acesta”.

Vizualizări: 539 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share