Vineri, 29/03/2024, 11:50 AM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » Google, Microsoft, NASA si Yahoo organizeaza competitia de hacking legal
3:21 AM
Google, Microsoft, NASA si Yahoo organizeaza competitia de hacking legal

Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a competitiei Random Hacks of Kindness (RHoK), care se va desfasura in mai multe orase din intreaga lume si va aduce de aceeasi parte a baricadei atat hackerii cat si unii dintre cei mai buni ingineri software.

Evenimentul, gazduit de Google, Microsoft, Yahoo, NASA si Banca Mondiala, se va desfasura pe 4-6 decembrie 2010 si isi propune sa foloseasca tehnologia pentru a face lumea un loc mai bun, prin construirea unei comunitati de inovatie.

"Hackathon-ul”, dupa cum l-au numit reprezentantii, aduce laolalta cei mai talentati hackeri din toate colturile lumii, dezvoltatori de software si experti in computere, care isi dedica timpul pentru a rezolva probleme din lumea reala. La sfarsitul celor doua zile de concurs, o aplicatie va selecta echipa care merita titlul de "RHoKstars”.

Hack-urile castigatore in cadrul primei editii a acestei competitii au fost folosite pentru a furniza asistenta de urgenta in timpul cutremurelor din Haiti si Chile.

"Evenimentul le ofera hacker-ilor oportunitatea de a-si folosi abilitatile in scopuri nobile, sub indrumarea expertilor care inteleg provocarile vietii reale”, a declarat Todd Khozein, reprezentant al RHoK.

Vizualizări: 493 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share