Miercuri, 24/04/2024, 6:12 PM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0
Principală » 2010 » Decembrie » 9 » Cum va arata viitorul? Prietenii nostri vor fi roboti in 2015
3:25 AM
Cum va arata viitorul? Prietenii nostri vor fi roboti in 2015

Pe viitor, nici macar prietenii nostri virtuali nu vor mai fi oameni, spun specialistii. Unul din zece "prieteni virtuali” va fi un program automat, peste cinci ani, estimeaza compania de cercetare in domeniul tehnologiei Gartner.

Utilizatorii retelelor sociale stiu foarte bine ca exista conturi create automat de programe speciale care fac reclama anumitor produse. Aceste programe nu fac de multe ori decat sa iti umple casuta de mesaje cu reclame nedorite si sa iti dea, in spatiul virtual, o senzatie de "inghesuaiala”.

Potrivit specialistilor de la Gartner, 10% din prietenii virtuali vor ajunge sa fie aceste programe care te bombardeaza cu reclame, informeaza TechNewsDaily. Acestea vor deveni si mai sofisticate, permitand chiar interactiuni si dialoguri cu utilizatorul.

Mai precis, robotul te va intreba cum a fost fost la munca azi, desi iti vei da seama dupa cateva randuri de replici ca incearca sa-ti vanda un produs.

O alta previziune a celor de la Gartner este legata de computerele tableta, care ar urma sa devina mult mai performante si populare: pana in 2013, 80% din companii ar urma sa utilizeze tablete pentru a ajuta angajatii.

Vizualizări: 515 | Adăugat de: RadicalHacker | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share