Sambata, 16/02/2019, 7:21 AM
Bine aţi venit Guest

RadicalHackers

Meniu
STOP ACTA
Crezi ca ACTA ar trebuii adoptata in Romania?
Total răspunsuri: 36
Statistica

Total online: 1
Invitati: 1
Utilizatori: 0

Voi incerca sa fiu cat mai direct si pe intelesul tuturor.

Acest site este legatura principala a site-urilor detinute de noi si a celor care vor urma.

Foarte multa lume spune ca, a fii hacker este un lucru rau. Intradevar, dar, oare ce parte a hackerilor cunosc acele persoane?


Hai sa incepem cu inceputul. Ceea ce trebuie sa stiti este, in orice in viata asta are parti bune si rele. La ce ma refer? Pai sa va explic.

Sunt 100% convins ca toti ati vazut faimosul "Star Wars". Daca ati fost putini atenti poate a-ti realizat ca se vorbeste de acea "forta". Acea forta are doua parti. Partea buna (Luke Skywalker) si cea intunecata (Dart Vader). La fel este si in lumea hackerilor. Unde cei mai multi, din cauza mass-mediei, fac o confuzie strigatoare la cer. Acele persoane care isi folosesc cunostintele de programare si inginerie sociala pe cai "neortodoxe" si in scopuri personale sunt numiti "Crackeri". De aici vine si denumirea crackurilor folosite la jocuri si programe. Pentru ca sunt facute cu scopul de frauda in program sau un joc (adica a folosi acel program sau joc fara a da bani pe el). Hackerii in schimb sunt aceeia care fac tot posibilul pentru a ii prinde pe acei crackeri. Dar dupa cum am mentionat mai sus, unde este binele, mereu va fi si raul.Ca sa va faceti o imagine cat mai complecta asupra acestui lucru va rog sa va documentati pe Wikipedia

Acum sa va explic in ce consta site-ul nostu.


Acest site va fii site-ul principal al tuturor celorlalte site-uri. Acuma sigur va intrebati care celalalte. Si am sa va explic.

Multi o sa auda de noi si o sa zica, "Astia is hackeri, fura date confidentiale, fac actiuni frauduloase cu carduri bancare" si asa mai depare. Noi nu facem asa ceva. "Nu ne lasam atrasi de forta intunecata". Ceea ce vrem noi sa facem este sa informam lumea despre cum se se protejeze impotriva vurisurilor si a vulnerabilitatilor. Si la fel de mult cum suntem pasionati si calculatoare suntem pasionati si de multe alte chestii precum, stiinta, fenomene paranolmale si paranaturale, tehnologii avansate, istorie, etc.

In momentul de fata, am reusit sa deschidem si site-ul The X Files dar, din lipsa de useri si editori, avem un continut informativ de 0.01%. (Numai prin ajutorul tau, putem face ca, aceasta comunitate mixta, sa creasca.)

Deocamdata acest site este inca in constructie, dar, in curand ve-ti pute vizita si restul site-urilor cum ar fi The X Files, si multe alte site-uri

Ce puteti gasii pe Site-ul RadicalHackers:

- Programe pentru securitatea si protejarea datelor din computer-ul Dumneavoastra.

- Tutoriale care sa va ajute in, folosirea unui program, devirusarea calculatorului, crearea unei pagini web, etc.

- Si multe alte site-uri care iti pot fi de folos.Ne cerem scuze pentru continutul lipsit de informatii la site-ului, dar, suntem abea la inceput.

Daca doresti sa fi ajutat, ajutane si tu pe noi, prin cresterea comunitatii noastra

"Daca nu avem useri, nu avem tutoriale si persoane care sa ofere ajutor. Alegerea este a ta!"

Forma intrarii
Cautare
Arhiva materialelor
Mini-chat
Share